fredag 28. mai 2010

Skal du pusse opp?



Vi har mange fine tapeter fra det nederlandske tapetfirmaet Ejffinger. Vår favoritt er tapetboken pip design som er nostalgisk, morsom og fargerik. Blant annet har de fantastiske fotostater, som denne som ser ut som hylle og bord.. Noen som ser at det er tapet?



Vi har også mer klassiske tapeter i duse og avstemte farger, de bruker vi mye når vi lager miljøer i butikkene. De fleste tapetene dere ser på veggene i butikk har vi enten ferdige ruller av, eller kan bestilles. Prisene ligger fra 599,- - 998,- pr. rull for tapeter. Fotostatene er dyrere, ettersom det brukes en annen teknikk for å trykke dem.




Vi elsker tapeter, med dem kan man skape en ny liten verden på et blunk!





Det er helg nå, og kanskje trenger du å feire det med noe nytt til deg selv :-). Vi setter nå ned et utvalg av vårens støvletter med 30%. Av noen modeller finnes det kun får størrelser igjen. Kanskje er du så heldig at det er din!


Vi har kaffen klar når du kommer innom :-). Vi er så glade for å endelig kunne tilby kundene våre kaffe i butikken! Vi har nemlig fått en splitterny espressomaskin som lager den deiligste kaffe, noe jentene vet å sette pris på...


Var det noen som sa noe om et pust i bakken? Ann Kristin serverer gladelig, mens Sonja og Elin er fornøyde prøvekaniner. Både Ann Kristin og kaffen bestod prøverunden med glans :o).



Vi er så heldige å ha nydelige og inspirerende jenter i butikkene våre, se bare på hva morsomt Sonja tok på seg i dag! Sonja elsker Elisa Cavaletti, Ewa i Walla og kule sko. Og hun tar gjerne en piruett eller to i de fantastiske skjørtene fra Ewa i Walla!




Ann Kristin er vår lille sangfugl, som gjerne smitter alle oss andre med sanger hun hørte i bilen på vei til jobb... Det er ikke så ofte hun sitter stille, men i dag ba vi pent om hun kunne ta et minutt i sofaen så vi kunne ta bilde av både henne og det fine skjørtet hennes :o). Det er selvfølgelig også fra Ewa i Walla (det smitter visst også).



Ha en deilig helg! Se de store gledene i de små tingene; fuglesangen, liljekonvallen som blomstrer i skogkanten og et smil fra din venn...

2 kommentarer:

  1. Jeg følger gjerne med dere. For meg er dere en eventyrbutikk om jeg skal ha meg noe nytt i klesveien - alltid noe som frister. Noen ganger sier jeg at "nå har jeg ikke råd til å stikke innom". Jeg vet det koster å gå innom....

    SvarSlett
  2. Gratulerer med ny blogg! Ekstra gøy er det å se bilder av min egen flotte mamma! Klem<3

    SvarSlett