søndag 27. juni 2010

Pip Studio
Det er en deilig sommerdag, og vi nyter den :-). Måtte bare stikke innom og ønske dere god søndag. Vi har også lyst til å vise dere dette skjønne serviset fra Pip Studio. Tenk å kunne helle te fra den skjønne tekannen i en av de søte rød og rosa koppene. Jeg tror jeg ville hatt rabarbaramuffins på asjetten :-).Stemningen er god i butikkene våre nå som det er sommer og lyse dager. I forrige uke ble det så morsomt da en gjeng med jenter kom inn i butikken på Lørenskog. Jentene prøvde klær, noen av dem antrekk som vi allerede hadde på. Vi sammenlignet, tøyset og lo, og syntes alle vi var fine :-). Her er noen bilder:Se så fine vi er!


Til slutt et bilde av en av veggene på Lørenskog. Legg merke til den kjempekule kommoden til høyre i bildet. Vi selger den i alle butikkene.
 Håper du også har en deilig dag :-).

2 kommentarer:

  1. Hei hei! Elsker pip collection:) Kjøpte med et par kopper da jeg var innom Dorothea vinterbro på fredag:) Kjøpte også pip tapet som jeg har tapetsert på rommet til sønnen min på 3 år. Har lagt ut bilde på bloggen min:) Skal legge ut flere bilder seinere også;)

    klem fra
    Lotta

    SvarSlett