torsdag 19. august 2010

Rivièra Maison og ukens antrekkSom vi fortalte i et tidligere innlegg, gleder vi oss som småjenter før julaften til vi skal åpne ny butikk på Holmen senter i Asker, onsdag i neste uke (25. august). Det er den fjerde butikken Dorothea etablerer. Noe av det som er nytt for oss denne gangen, er at vi skal ha 50 kvm med produkter fra Rivièra Maison. NB! Klikk på bildene for å se større versjon.Vi har lånt disse flotte inspirasjonsbildene fra Rivièra Maisons nettside, men møblene må faktisk sees live for å virkelig få inntrykket av de flotte materialene og formene. Drivved, lin, skinn... ja naturmaterialer i alle mulige vakre varianter!

Det blir mange fantastiske åpningstilbud i alle våre butikker i forbindelse med oppstarten på Holmen.  De vil vi legge ut her til uka. :o) Men vi kan jo røpe at det blir 15% på hele sortimentet fra Riviera Maison på Holmen... Flere gode tilbud følger snart!


I dette innlegget vil vi vise dere første ukens antrekk etter sommeren. Vi har valgt ut en tøff kjole fra Cream til 799,-,


en underkjole til 349,-


og veldig, veldig kule støvletter fra Manas! :o)


Noe for deg? ;-). Ha en nydelig uke!

1 kommentar:

  1. Oioioi! Dette blir skummelt for lommeboken! Gleder meg til å se den nye butikken!! Tipper at tempoet er rimelig høyt akkurat nå:-)

    SvarSlett