søndag 29. januar 2012

Messenytt!


Denne helgen har vi vært på vårens gave og interiørmesse, og vi kom hjem med masse inspirasjon! Stikkord denne våren er støvete pastellfarger, duften av cupcakes og hjemmebakt, rustikke naturmaterialer og masse fokus på tekst. Vi kommer til å lage utfyllende trendrapporter for både interiør og klær, men her ser dere et lite utplukk av noe av det vi falt for på messen. Håper dere liker! :D

Vi falt pladask for det danske merket Vanilla Fly, som har så fine såper at det nesten er synd å bruke dem.. Lukter fantastisk og ser nydelige ut!


Jentene prøvde å velge ut lukter til butikkene våre. Det ble neste alle ;-).


Det er noe med fugler.. man blir så glad og lett til sinns! Herlig å starte dagen med disse skjønne lattekoppene og skålene fra Au Maison :). Vi bestilte flere typer. Mix & match! Lotta drømmer seg bort hos Au Maison: Det var mange puter, løpere, voksduker og tekstiler som fikk være med oss hjem! :D


Vårens desidert KULESTE genser fant vi hos Mille Moi! Den kommer i butikk i månedsskiftet februar/mars, og vi kan knapt vente!


Stjerner og hjerter - det er ikke feil :)Kule oppbevaringskrukker - perfekte til hjemmelaget knekkebrød :)Vidunderlige håndkremer og skjønne lipbalsam!


Vi gleder oss til alle nyhetene kommer i butikk! :-) Gjør du og?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar