mandag 12. november 2012

Bli ny dag på Mosseporten!

For en liten stund tilbake hadde vi prinsessedag i alle våre  butikker, hvor vi hadde konkurranse med mulighet til å vinne bli ny dag - en vinner i hver butikk. Nå er vi i full gang med å gi våre vakre vinnere bli ny dager; første kvinne ut er nydelige Marit som fikk bli ny dag på Mosseporten senter!

Vi startet dagen hos GM frisør, hvor det gikk med et par timer til styling av håret. En spent Marit inntar frisørstolen; med smittende latter og humør tegner dette til å bli en super dag!Etter at frisørbesøket var unnagjort bar det avsted til nye timer i stolen; fargeanalyse og makeup med vår fabelaktige sminkør Sølvi Strifeldt!  Sølvi kunne opplyse oss om hvilke farger Marit burde unngå og hvilke som ville få henne til å stråle, og hun kom også med flere gode tips til legging av makeup.


Så kom turen til prøving av klær! Klesansvarlig og en av driverne i Dorothea, Elisabeth, stod for stylingen og det var svært viktig for henne at Marit skulle føle seg komfortabel med klærne som ble valgt ut, samtidig som de skulle få henne til å skinne!


Puh! Etter timer med prøving kan man lett bli litt mo i knærne ;)
Elisabeth om antrekket som til slutt ble valgt:
"Vi valgte våre kuleste Please jeans med steiner som gjør den litt elegant, samtidig som det slitte preget og passformen gjør den typete. Av overdel falt valget på Elisa Cavaletti. Dette for å vise hvor kult det kan bli å blande det tøffe (buksene) med det mer elegante. Dessuten kler Marit svært godt at overdelen ikke blir for lang - hun har en flott figur som bør fremheves! Vi valgte en strikkejakke fra Odd Molly over for å gjøre antrekket mer laidback og komfortabelt. Av sko falt valget på et par Debbie ankel støvletter som er med på å gi antrekket et elegant og feminint løft. Det er like fint med sjal som med smykke til antrekket; med sjal gjør vi det hele litt mykere, med smykke blir det mer typete og klar for en tur ut!"Er hun ikke bare vakker!!


3 kommentarer:

 1. For en flott og vakker prinsesse!
  Kjenner at jeg gleder meg SKIKKELIG til uken...!

  SvarSlett
 2. Vil hilse til Marit! Vakker er hun!! Og bildene er kjempefine!

  Så fint du gleder deg Lena. Det var meget gøy!
  Ses snart Lena.

  Mvh Sølvi Strifeldt

  SvarSlett