fredag 24. oktober 2014

Resulatatet av bli-ny-rom-konkurransen



Se hvordan vi forandret leiligheten til vinneren av Bli-ny-rom konkurransen i videoen øverst (flere bilder nederst i saken). Vi sendte avgårde to av våre dyktige stylister sammen med møbler, interiør og maling hjem til Trines leilighet i Ski. På ett døgn ble Trines stue, spisestue og kjøkken totaltforandret. Alt dette til en verdi av kr 35.000,- 

Trines leilighet er helt ny. En liten leilighet med hvite slette vegger og store flater. Trine ønsket å gjøre stue/kjøkken varmere og mer hjemmekoslig. Innenfor dette spesifikke ønsket fikk vi frie tøyler. 
Rommet før styling

Stylistene Bettina og Tine
Vi spurte stylistene Tine og Bettina hva som er trend på interiør og hvilke prinsipper de jobber etter.
- Vi er ikke bundet av hvilke trender som er i markedet. Det aller viktigste for oss er å skape et hjem med den gode atomsfæren. Det skal være godt å komme hjem. Vi er opptatt av å møte kundens ønsker og personlighet, men satt sammen med vår edge, sier de med et smil.











Vi startet med å male den ene langveggen i en grå og varm kalkmaling. Denne veggen strekker seg også inn på kjøkkenavdelingen, så også veggen mellom benkeplaten og overskapene fikk den samme fargen. På motsatt vegg malte vi kun et lite felt slik at den nye TV-benken ble rammet inn på en naturlig måte. Fra før hadde Trine et hjemmelaget pallebord på hjul som er veldig stilig. Dette brukte vi videre sammen med en hjemmelaget taklampe laget av norgesglass som henger over spisestuen. 

Vi hentet inn en ny hjørnesofa og selvsagt mange nye puter. Sofaen har ekstra smale armlener noe som gjør at plassutnyttelsen blir enda bedre. Nye bilder kom på veggen sammen med en liten trehylle. Spisestuen fikk nytt rustikt bord sammen med fire nye spisestoler. Kjøkkenet er laget slik at det ikke er plass til kjøpeskap i kombinasjon med kjøkkeninnredningen. Fra før var det hvite kjøleskapet satt i et hjørne bak spisestuen. Vi folierte kjøleskapet med en matt grå folie. Dette gjorde kjøleskapet lekrere å se på, og gjør at det fremstår mer som et møbel. I samme hjørne som kjøleskapet satte vi inn en stor hylle av jern og tre (samme serie som TV-benken). I denne hyllen fikk vi også plass til mikrobølgeovnen noe som frigjorde etterlengtet plass på kjøkkenbenken. For å få enda mer stemning i dette bakre hjørne av leiligheten dekorerte vi hyllen med en lyslenke. Ellers er leiligheten dekorert med interiørartikler fra våre ulike leverandører. Stearinlys er satt inn i alle kroker av leiligheten for å gi den varme atmosfæren. Alt plukket ut for å sette den helt riktige stemningen Trine ønsket seg. 

Ønsker du at vi kommer og fornyer noen av dine rom? Nå kan du leie stylistene våre hjem til deg. Du kan selv komme med ønsker eller du kan overlate alt til oss. Ta kontakt med oss på stylist@dorothea.no for tilbud på befaring og/eller gjennomførelse av ditt prosjekt.










2 kommentarer: