fredag 3. september 2010


Nå er vi inne i en tid hvor vi kan nyte de siste sommerlige solstrålene, samtidig som høstlige kvelder innbyr til innekos og kreative prosjekter i huset. Mmm, deilig tid! Andrea på bildet over har knipset bilder i butikken i Moss.


Vi får masse flotte interiørvarer for tiden, og Elisabeth er travelt opptatt med å pakke dem ut (Hun har blant annet pakket ut lysekrone til stearinlys fra Jeanne d'Ark som er helt rå. Den skal dere få se i et senere innlegg).
 

Full fart til tross, Elisabeth tok seg tid til å prøve dette fantastiske antrekket fra Myrene & Me, slik at Andrea fikk tatt et bilde til bloggen.


Se så fin hun ble! Hun har på seg jakke til 1499,-, kjole 1649,-,underkjole til 649,-, skjerf til 499,- og skoletter fra Manas til 1699,-.
Vi har fått flere nyheter fra Chill Norway også nå, så vi anbefaler å komme å ta en titt. Her viser Andrea oss en av tunikaene.

Vi har denne i brun, sand (bildet), off white, lilla og rød. Vi har også en i frotè som er i fargene sand støvblå og off white.

Se på dette nydelige bildet av Lotta! Skjønne Lotta har nå permisjon, og vi kommer til å savne henne hver dag. Heldigvis skal hun jobbe litt sammen med oss i den tiden likevel.


 Lotta har forresten på seg et antrekk satt sammen av klær fra Cavaletti, Anemone, Staff og Branting.

Til slutt noen bilder fra butikken slik vi har det nå


Ønsker dere en vidunderlig helg!
Hilsen jentene i Moss

3 kommentarer:

  1. WOW WOW for deres konsept sier jeg bare. Snart er jeg som kunde på Holmen senteret. Bare jeg får tid....grrrrr..... sånn er det å drive butikk...man rekker ikke andre. Når jeg legger ned min sjarmerende brukthandel viljeg jobbe hos dere...hihihi.

    Gleder meg til å besøke dere til uken!!

    SvarSlett
  2. Tusen takk jenter! Kjempehyggelig at dere liker Dorothea.

    SvarSlett