torsdag 3. februar 2011

Ukens interiørtips og stemningsrapport fra LørenskogVi elsker stilleben! Man kan ta det man har for hånden og prøve seg fram til man har satt sitt eget personlige preg på det. Ting blir som nytt når det blir satt sammen på nye måter! Har du knust et speil kan du bruke rammen lent opp mot en ...vegg - det blir vakkert! Ellers kan man få kjøpt gamle rammer på bruktbutikker o.l. til en billig penge. Et fint alternativ/ supplement til lykt i inngangspartiet er å sette en blomst i et gammelt fuglebur.


Vi elsker disse stolene! Det er originale, gamle kino-stoler som vi har fått inn i creme/beige (som vist) og grønn/turkis. Og det beste: de koster bare 599,-!


En liten stemningsrapport fra Lørenskog: Forleden fant denne nydelige damen nytt antrekk fra O'soleil, i butikken vår på Lørenskog. Litt morsomt er det som hun selv sa "Dette var den første butikken jeg gikk inn i og disse plaggene de første jeg fant". Ble hun ikke utrolig fin?!


Nå gjør vi om til vår i butikken, og på bildet over er Elin i full gang. Bilder av veggen ferdig stylet kommer senere.


Vi knipset Elin og Runa i et useriøst øyeblikk (man får ikke så mye mer morro enn det man lager selv ;-). Legg merke til det tøffe klesstativet i bakgrunnen.


Til slutt må vi bare vise dere mor og datter som ble så fin i nye antrekk som de skal ha til et 50-års lag. Begge endte opp med sko, kjoler, jakker og underskjørt, hvor det meste er vårens nyheter fra Branting. Runa er linselus og snek seg med på bildet ;-).


Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

 1. Ojsann,her var mye fine bilder!!!! Først må jeg bare si den Cream fleecejakken under var superherlig!!!! Og så fin den "nye" grønnfargen er,merker jeg dras mot den!!! Og dermed det lekre speilet dere har i bakgrunnen på bildene i forrige innlegg og også her ----superlekkert!!!!!!Til salgs????
  Stolene var også kjempetøffe,og så herlig å se dere har fornøyde kunder,- de ble så fine alle sammen og det er jo bare så utrolig givende når kundene blir fornøyde ...og her sitter lille meg langt ute på en "øde øy" og er også kjempefornøyd og koser meg med alle de flotte bildene og stemningsrapport fra butikken - det ser ut som dere koser dere alle sammen:))))
  God helg!!
  toveklem:)

  SvarSlett
 2. Tove: Så koselig at du blir inspirert av det du ser i bloggen vår :-). Mener du speilet på veggen som Elin ordner?

  SvarSlett
 3. God dag, Dorothea, what I love about your style is that ladies of any age can wear it and look fabulous at the same time. In this country, fashion for ladies of a certain age is very boring and ageing!

  farvel
  mye kjærlighet

  SvarSlett