torsdag 31. mars 2011

Nå har vi fått inn masse vårnyheter på Lørenskog!


Kristin har knipset bilder til oss i butikken på Lørenskog denne uken. Se på den skjønne nye kolleksjonen fra Green gate i tallerkenhyllen! Selv kjenner vi på sommerstemningen av å se på dette? En vase med rosa roser fra hagen, dette serviset på bordet og gode venner rundt bordet. Mmmm, sommer!


Vaskemiddel til vårrengjøringen, vårlig Maileg, puter, serviser og masse annet sukkertøy for øyet ;-).

 
Vi fått nye Jeans fra Wrangler, som er et ett nytt merke for oss. 


Denne søte kunden var hos oss forrige uke og handlet seg en kjempesøt kjole fra Staff. Den kan gjøres søt eller røff, alt ettersom tilbehøret man velger. Denne jenta kjøpte med seg en blå tights, søte, hvite sokker med silkebånd og hvite tresko. Skjerfet satte prikken over I'en!. Se så fin hun er! :-)
 

Det regner her i Osloområdet, og det fine med det er jo at snøen blir borte slik at våren kan ta helt av. Dessuten så har vi fine paraplyer man blir glad av. Tone Lise til og Naheed er to av jentene i butikken. Ha en fortsatt herlig uke!

2 kommentarer:

 1. Å så myyye fint....både tilå ha på seg og å ha rundt seg!!Og over seg *lol*
  Dere vet å få det til damer!!!!!!!!!!!!!!!!! Tipper de heldige som er innom dere går ut igjen med et smil om munnen og en vårlig følelse:))))
  Nyt dagen!!!!
  toveklem:)

  SvarSlett
 2. Det som så ut som regn i dag tidlig ble visst snø. Jaja, våren kommer snart! ;-)

  Takk for herlig kommentar Tove. Du har rett, det er mange som går ut av butikkene våre med et smil om munnen :-). Vi får også et smil om munnen av dine herlige kommentarer.

  SvarSlett