mandag 19. desember 2011

Vinnerne av trekningen - Juleønske 2011


Nå har vi trukket en vinner av Juleønske 2011.


Vi gjennomførte trekningen på gammeldags vis. Mens Elisabeth passet på at det hele foregikk på ordentlig vis, trakk vår nye Daglig leder, Pelle ut de heldige.


Tam tam ta tam! Vinneren som får oppfylt ønsker for 3000 kr er Syjenten - Min kreative verden


Gratulerer Lene! Det som er veldig koselig med at Lene vant, er at hun på sin ønskeliste oppgav at hun vil ta med seg to hun er veldig glad slik at de alle tre kan velge seg noe. Snakk om verdig vinner! :-)


I tillegg får Lykkehuset oppfylt ønsker for 1000 kr. Gratulerer så masse til deg også! Vi gleder oss til å få besøk av dere i en av våre butikker for å velge ut julegaveønsket. Ta kontakt med oss på blogg@dorothea.no for å avtale hvilken butikk.

Til slutt må vi takke alle dere som deltok i trekningen. Hjertet er varmt og vi smiler med hele ansiktet etter å ha lest de koselige innleggene deres. Ikke minst er det godt å lese det dere skriver om alle de skjønne jentene som jobber i butikkene våre. Tusen tusen takk for varme ord!

3 kommentarer:

  1. Gratulerer til heldige vinnere;)

    SvarSlett
  2. Jeg gratulerer vinnerne av Dorothea konkurransen og ønsker alle en gledelig jul .

    SvarSlett
  3. Åååå, nå ble jeg HAPPY! Tenk at jeg kan velge meg ut varer for 1000 kr! FOR en JULEGAVE! Tusen takk og GOD JUL! Klem Benthe

    SvarSlett