fredag 20. januar 2012

Sliter du med å finne bukser med god passform?Elisabeth er innkjøpsansvarlig for klær i Dorothea, og vi har tatt en prat med henne om bukser.Det har vært en utbredt sannhet at kvinner har vanskelig for å finne bukser, og vi i Dorothea er opptatt av at kvinner skal kunne finne bukser hos oss. Vi har derfor brukt mye tid på å finne gode leverandører. Det som også er veldig bra, er at leverandørene har satt fokus på å utvikle bukser som passer kvinnenes passform.
Det har faktisk aldri vært så enkelt å handle inn gode bukser som det er nå.  Her er det flere faktorer som spiller inn: Riktig strechprosent, at de er gode på livet og nøye målevaluering av bukselommenes høyde, bredde,  avstand til midtsøm på rompa og livsøm. Buksepassform handler veldig mye om bukselommenes plassering i forhold til hvilken rompe man har. Det finnes ikke feil kropp, bare feil bukser! Det som også er veldig viktig for oss, er å kunne veilede kundene til å finne den riktige buksen.
Vi vet både av egen erfaring og erfaring med kundene at om man får med seg en feil bukse i prøverommet, blir man fort nedslått, mister motet og gir opp. Oppfatningen om at bukser er vanskelig å finne blir en realitet.
Å finne riktig bukse er et tillitsforhold mellom kunde og oss som stylister, og vi i Dorothea er mer opptatt av å være gode stylister enn å være selgere. Vårt fremste mål er å style kvinnen slik at hun kan få en opplevelse av hvor vakker hun er. Vår yrkesstolthet ligger først og fremst i det å kle opp, sette sammen og style. Å finne det perfekte antrekk er nesten litt som å smake til en god saus. Man må legge til litt av de ulike smakene, og i løpet av prøveprosessen finner man det beste resultatet.

Hos oss finner du bukser for enhver stil, alt fra en typete stil  til klassisk strech jeans som alle vil ha i skapet. Vi fører merker som Wrangler, Bessie, Mos mosh, Vila, Culture, Maison Schotch, Please og Not your daughers jeans.
Det nyeste innen buksemoten er at fargede bukser kommer for fullt. I hele 2012 vil vi ha sterke farger på buksene f.eks rød, blå, orange. Til fargede bukser er det tøft med ensfargede hvite, grå, sorte gensre, topper og T-shirt. Av skotøy er det tøft med converse, boots og alt med hæler. Vi ser også at kontraster vil være viktig. Feminint sammen med maskulint, romantisk sammen med røft, gammelt med nytt og stramt nedentil kombinert med oversised oventil og  vice versa.
Dersom du sliter med å finne bukser er du velkommen til å ta kontakt med oss i en av våre butikker, så skal vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.

Velkommen!
PS! Buksene i innlegget ble vist frem av noen av de vakre jentene i Dorothea. De har på seg bukser fra Vila, Culture og Not your daughters jeans.

7 kommentarer:

 1. Kjøpte Culture-bukser, 3dje siste bilde i midten i Moss torsdag. Fantastiske bukser!!!!!!!! <3<3<3 Anne, Fredrikstad

  SvarSlett
 2. Har dere bukser for de litt store også, dvs str 46, 48?
  MVH Randi

  SvarSlett
 3. Jeg virkelig hater å kjøpe bukse, men tror jammen meg jeg skal opp til jentene på Triaden en dag for å se om de kan hjelpe meg med saken.

  Tudelu fra Nina:)

  SvarSlett
 4. Nina: Velkommen skal du være! :-)

  Randi: Dessverre er største størrelsen i flere av modellene str 44. Men erfaringsmessig selger vi Not your daughters jeans sin 44 til de som vanligvis er en 48 fordi de har en meget god strechkvalitet. Det samme gjelder modell Jess fra Wrangler. Bessie sin 44 selger vi erfaringsmessig ofte til de som bruker 46. Når alt dette er sagt, har vi lagt stor vekt på overfor våre leverandører at vi ønsker at de lager modellene i større størrelser, siden vi har så mye etterspørsel etter det. Du er hjertelig velkommen til å komme å prøve disse modellene, og vit at vi jobber aktivt for å ha et godt utvalg i disse størrelsene! :-)

  SvarSlett
 5. Har dere bukser for oss med laaange ben? :)
  Lengde 36 eller 86, usikker på hvordan str går....

  SvarSlett
 6. Mette: Vi bestiller på ønsker fra kunder. Wrangler og Bessie har benlengde 36.

  SvarSlett