mandag 19. november 2012

Bli ny dag på Vinterbro!For en liten stund tilbake hadde vi prinsessedager i alle våre butikker, med konkurranse om å vinne en bli ny dag. En vinner ble trukket i hver butikk, og vi er nå i full gang med å kle opp vinnerene!

Hver vinner får først en tur til frisør, før de får fargeanalyse og makeup av vår kyndige makeup artist Sølvi Strifeldt. Elisabeth Løes, en av driverne bak Dorothea og innkjøpsansvarlig på klær, kler vinnerne opp fra topp til tå med det målet for øyet å få våre allerede vakre vinnere til å føle seg virkelig fine! Anne Louise Løes tar bildene.

Forrige uke presenterte vi vinneren på Mosseporten, denne uken er det Lene, den heldige vinneren på Vinterbro, som står for tur! Se så nydelig hun ble!

Lene er veldig spent på dagen, men blir hjertelig tatt i mot av Elisabeth og Tina. Dette skal bli en bra dag, det merker vi straks! :D

Først er det tur til frisør; Leslie på Vinterbro. Der får Lene lagt inn striper i forkjellige nyanser for å gi ekstra liv til håret - med utgangspunkt i at det er vinterstid ble det lagt flere mørke striper enn hvis det det hadde vært sommer. Frisøren valgte også en klipp som er enkel å style til hverdags, samtidig som den kan rockes opp til fest :)

Så kom turen til fargeanalyse og makeup med Sølvi. Hun kunne bl.a. fortelle at Lene helst burde bruke lyse og/ eller kalde farger - det kom som en liten overraskelse, ikke minst for Lene selv!


Lene er en utrolig flott dame med herlig humør! Det ble mye latter den dagen! :)
Elisabeth om antrekket som til slutt ble valgt:

"Lene har på seg en bukse fra Be black, en underleverandør av Bessie, dette er en typete bukse grunnet den slitte grå vasken og nagle detaljene og glidlåsen nede. Buksene er kjent for å sitte godt på kvinner med former, de er høye på livet og har en fantastisk god strecht kvalitet. Buksen hadde også lengden som Lene trengte. Vi valgte noe røffe Debbie sko med hel til antrekket, selv om Lene er høy skal hun ikke være redd for å bruke heler, det gjør noe godt for holdningen vår når vi kommer litt opp! Oventil valgte vi en tøff strikk fra Be Embraced, det er en tynn strikk hun kan bruke både med og uten jakke. Strikken er litt lenger bak enn foran, og har den dype utrigningen som Lene kler veldig godt – å åpne opp i halsden. Jakken hun har på er fra Elisa Cavalletti – med en gang jakken kom på ble Lene plutselig klar for fest! Prikken over i´en var smykket fra An act of style; dette falt Lene veldig for. Det var med å understreke et typete og kult antrekk. Igjen, vi blander det røffe med det elegante for en flott look!"
Ble hun ikke bare fantastisk fin!! Det synes i hvert fall vi! :)

2 kommentarer:

  1. Flotte Lene, dette ble bra :) Også så utrolig gøy å vinne bli-ny-dag! :D

    Så flinke dere er :)

    //Beate

    SvarSlett
  2. Kjempe flott!!!! Det synes jeg og! :-) Klem Elin

    SvarSlett