torsdag 23. desember 2010

I morgen er dagen

Soloppgang fra det høyeste har gjestet jorden

I morgen feirer vi at Jesus lot seg føde som et lite barn, for å leve som et menneske under samme vilkår som oss, og prøves i alt. Han gav sitt eget liv, og vant verdenshistoriens største seier... slik at vi når vi tar imot gaven, kan bli født på ny i vår ånd og motta Den Hellige Ånd. Da kan vi leve i en nær relasjon med Kjærlighetens Gud og Far. Tenk så vidunderlig og ha tilgang til underfull kjærlighet, visdom, kraft og fred hver dag, og ha en nær venn og hjelper gjennom alt som møter oss. Da kan mørke bli til lys, sorg til glede, mismot til håp og frykt til tro. Hjertet kan falle til ro og hvile i sannheten: JEG ER ELSKET. Da blir jeg i stand til å elske, fordi jeg er mottaker av kjærlighet.


Vi er alle skapt i Guds bilde, derfor ser vi på enhver kvinne som kommer til Dorothea som en prinsesse og enhver mann som prins. I det perspektivet forstår vi hvor verdifulle og vakre vi er. Det er noe av det vi ønsker å formidle gjennom Dorothea.Jeg vil gjerne takke alle våre skjønne medarbeidere, leverandører, kunder, gjester og blogglesere. Uten dere hadde ikke Dorothea vært. Takk for all oppmuntring, godhet og smil, men også for konstruktiv kritikk. Sammen vil vi gjøre alt vi kan for og skape Dorothea eventyret til en opplevelse fylt med kjærlighet, skjønnhet og varme, slik at alle kan trives hos oss.


Jeg ønsker dere alle en gledelig og velsignet jul og et rikt og eventyrlig nytt år :-).
Stor klem fra Dorte

4 kommentarer:

 1. som butikk syntes jeg man skal holde seg relegionsnøytral, beklager hvis det er et skår i julegleden, men det litt trist å lese det som står ovenfor. Jeg er ikke skapt i guds bilde og ønsker ikke å få relegion servert. Men når det er sagt så blir nok ikke denne kommentaren sett på som noe annet en negativ, dog er den ikke ment som det. bare en pekepinn på at ikke vi alle feirer jul, og at man feirer det uten jesus i fokus.

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Vi har stor respekt og forståelse for ditt syn. Jeg opplever imidlertid dette som så viktig for meg å dele at jeg måtte gjøre det denne gangen. Du er hjertelig velkommen hos Dorothea akkurat slik du er :-). Varm hilsen fra Dorte

  SvarSlett
 3. Kjære Dorothea!

  TAKK for at du skrev dette!
  Jeg feller en tåre.

  Takk for at du skriver så åpent og godt. Og jeg er så inderlig, inderlig enig. Min tro på min Frelser er så viktig, og så trygt for meg.
  Og julen er den høytiden hvor jeg GLEDER meg over Jesu fødsel.

  Takk for at du så frimodig skrev det her!
  Nå vokste Dorothea-butikkene så utrolig i mine øyne. Jeg elsker butikkene. Handler der ofte.
  Og vet du, jeg tror jeg kan kjenne den kjærligheten du beskriver. Det er ikke tilfeldig at man føler seg velkommen og verdsatt hos Dorothea. Og nå forstår jeg hvorfor.

  Jeg kjenner, at om jeg noen gang skulle ønske å jobbe i en butikk, så er DETTE kjeden for meg.

  Takk for nydelig blogg, nydelige ord og nydelige butikker.

  Vennlig hilsen An-Magritt

  SvarSlett
 4. I really love your blog and stile, and always walkaway after reading it, feeling blessed and inspired! Thank you.

  SvarSlett