søndag 12. desember 2010

St. Lucia, kampanje og konkurranse!


I morgen feirer vi Lucia. Alle jentene i butikkene våre er kledd i lyse klær og har krans i håret, og vi serverer gløgg og pepperkaker til kundene våre. I anledning dagen gir vi 30% rabatt på hvite og cremefargede klær, i tillegg til at vi arrangerer en konkurranse. Alle som handler kan delta i trekningen av en bli-ny-dag med vår stylist Tina, og et antrekk til en verdi av opp til 3000 kr. Vi trekker ut en vinner i hver av butikkene våre


Kjenner du legenden om Lucia? Legenden forteller at den hellige Lucia led martyrdøden 13. desember 304. I Skandinavia feirer vi denne festen også som en lysfest. I følge folketroen var Lucianatten den lengste og mørkeste i året og St. Lucia ble et symbol på lyset.

I følge legenden hadde Lucia allerede som barn en nød for de fattige, og ønsket og bruke alt hun eide til og hjelpe dem. I dag kan vi røpe at Dorothea også er engasjert i arbeid for fattige. Senere skal vi fortelle mer om et prosjekt vi støtter i Zambia, som blant annet tar seg av foreldreløse barn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar