lørdag 21. mai 2011

Ukens antrekk mm


Ukens antrekk er fra Cream og består av tunika 549,- underkjole 349,- og mamelukker 499,- Tresko 899,-


Og her en en kunde som ble så fin da hun var på besøk i butikken vår på Lørenskog. Hun har på seg bukse fra Object, topp fra Culture og sko fra Ilse Jakobsen.

Ellers så gleder vi oss til å vise dere de nye kule møblene vi har fått fra THG, bl.a. industrielle stoler og kule jernskap med tall. Den som venter får se ;-).

Ha en fortsatt deilig helg!

4 kommentarer:

 1. Hei! Da jeg var på Dorothea på Holmensenteret fant jeg en nydelig maxikjole med volangskjørt og sløyfer på skuldrene. Vet dere hvilket merke den er fra ? :)

  SvarSlett
 2. Hei, treskoene til ukens antrekk var kjempe fine, har dere dem på Triaden også? Hvilke merke er det?

  SvarSlett
 3. Er Dorothea's Outlet i stasjonsveien 1 1550 HØLEN like ved Vestby? Jeg visste ingenting om dette stedet før en ung dame ansatt på Triaden fortalte om dette stedet. Jeg synes det var så hyggelig at hun som jobbet i butikken fortalte om dette stedet selv om det er salg på Dorothea på Triaden og det var så mye fint som er på salg 50% nedsatt på masse varer og fra 100 kr på masse fint. Fikk kjøpt meg en topp i fargen pudder med tynne glitter tråder i, den er kjempelekker, selv om den er stor, den skal være stor, og er sikkert kjempefin til jeans. Jeg har også fått kjøpt meg masse fint på finn.no, og det er nye klær fra Lene Sand, Marlene Birger, Hugo Boss, Marc by Marc Jacobs, munthe simonsen, odd Molly og alt kom på under 4500. Så nå trenger jeg to par sko. Pumps med stilett og platå lign for eks Jimmy Choo som jeg elsker stilen til. Eller de som har rød såle under og begge er kjempedyre, ja bare et par slike sko koster mer enn alt jeg fikk kjøpt på finn.no. Tenker jeg titter på finn.no etter sko også. Men mange skal ha bet på forhånd og det tar jeg ikke sjansen på. For der blir mange lurt. Men er det riktig adr jeg skrev oppe til Dorothea's lagerutsalg? Mvh Mai-Britt.

  SvarSlett
 4. Jeg glemte å skrive at jeg lå syk i nesten to år etter en brann vi hadde hvor det ble mest røykskader pga telys som eksploderte rett foran senga der tv sto. Resten er en lang og vond historie som ikke er helt slutt på enda men det er blitt mye bedre. Men vi måtte kaste nesten alt i leiligheten og vi hadde ikke fått forsikringen i orden, så jeg var sengeliggende i over et år. Nav hjalp oss litt til slutt. Så de bet for noe men vi er ikke ferdig med å kjøpe inn like fine ting som vi hadde ordnet oss. Men vi lever, det er det viktigste. Til våren er det loppemarked, og vi håper vi får tak i noe fint da. Men vi trenger begge klær, og derfor ville vi dratt til Dorothea's Outlet ved Vestby. Så trenger adr ditt? Mvh Mai-Britt Olsen fra Lørenskog.

  SvarSlett